Financiële Planning

 

Financiële planning is voor iedereen interessant. Nu de overheid steeds verder terugtreedt komt de verantwoordelijkheid steeds meer bij uzelf te liggen. Een financiële planning geeft inzicht in de huidige situatie en de mogelijkheden nu en op termijn. Hierdoor ontstaat duidelijkheid, financiële rust en zekerheid. 

 

Diverse momenten in het leven hebben ook financiële gevolgen. Een eigen woning kopen, trouwen, een eigen zaak beginnen, kinderen krijgen, met pensioen gaan. Zulke gebeurtenissen heten life events. 

Niet eenvoudig om hierin het overzicht te hebben en te houden. Wilt u ook graag zicht op uw financiële situatie en uw financiële toekomst?

Dan verdiepen wij ons graag in uw situatie en helpen u om zicht te krijgen op uw wensen en mogelijkheden. Vervolgens kunnen wij u adviseren over welke stappen u kunt zetten richting de gewenste situatie. U kiest uiteindelijk zelf. 

We werken met “download.figlo.com/nl/mijnkluis/”. Een online instrument waarmee u inzicht krijgt in de financiële toekomst van uw gehele huishouden. Het brengt uw persoonlijke financiële situatie helder in beeld (inkomsten, uitgaven, vermogen en verplichtingen) en geeft een indicatie van uw financiële gezondheid tot en tijdens uw pensioen. U kunt eenvoudig bekijken wat de gevolgen zijn van risico's die op uw levenspad kunnen komen. Denk aan overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Maar u kunt ook de effecten zien van minder gaan werken of juist een salarisverhoging. Voor een abonnement via ons kantoor verwijzen wij u naar de pagina tarieven.

Download hier belangrijke formulieren en informatie.