Wilt u weten of alles financieel goed geregeld is? Of heeft u een vraag over een financieel product, zoals een spaar- of pensioenverzekeringen, een hypotheek of een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Samen gaan we kijken hoe u ervoor staat.

Vrijblijvende kennismaking

We beginnen altijd met een voor u gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek. Om elkaar te leren kennen en uw persoonlijke ambities, financiële doelstellingen en behoeftes door te spreken. Gaat u voor financiële zekerheid voor u en uw familie? Wilt u eerder kunnen stoppen met werken? Wilt u veel kunnen reizen? Heeft u een droomhuis voor ogen? Allemaal zaken die meespelen om een goede financiële planning te kunnen maken. Tijdens en na dit gesprek maak ik een eerste ruwe inventarisatie van uw financiële situatie. Ook dit hoort bij de vrijblijvende service. Op basis van de inventarisatie maak ik een inschatting van de kosten van mijn werkzaamheden en leg u die voor.

Analyse en advies

Klikt het in het gesprek en besluit u samen met mij uw financiële vragen aan te pakken, dan gaan we meer de diepte in. Breed als het gaat om financiële planning, of bijvoorbeeld toegespitst op uw woonwensen wanneer u komt voor een hypotheek. Daarnaast verzamelen we alle details van uw financiële situatie. Op basis van 1) uw inkomenssituatie, 2) vermogensopbouw en uitgaven,  3) uw wensen en ambities voor de nabije en verdere toekomst en 4) risico's met financiële gevolgen werken we een integraal financieel plan uit. Dit plan beschrijft uw huidige en toekomstige financiële situatie. En het maakt duidelijk wat u goed hebt geregeld en wat u nog moet aanvullen of bijsturen.

Oplossingen

Voor het uitvoeren van mijn advies zijn vaak aanpassingen in uw financiële 'portefeuille' nodig. Verzekeringen veranderen, opzeggen of afsluiten. Sparen of juist beleggen. Precies de hypotheekvorm afsluiten die bij u past. In het advies geef ik aan welke oplossingen het beste aansluiten bij uw unieke situatie. Als u dat wilt, kan ik het regelen hiervan volledig van u overnemen. Van vermogensadvies tot hypotheekaanvraag. Ook de kosten die hierbij komen kijken, krijgt u op een transparante manier vooraf voorgelegd.

Nazorg

Natuurlijk kunt u ook na afronding van dit traject altijd bij me terecht met vragen. Vaak is het goed om na verloop van tijd de stand van zaken weer even door te nemen. Misschien is er iets veranderd in uw situatie, zoals een andere baan, de komst van kinderen of veranderde wensen met betrekking tot uw pensioen. U kunt op ieder moment bijsturen, zodat er gerust op kunt zijn dat u het leven kunt leiden dat u wilt!