Hypotheekadvies

Uw droomhuis vinden is één....

Het vinden van een passende hypotheek weer iets heel anders. Met een huis en een hypotheek gaat u een langdurige financiële verplichting aan, waarbij een goede hypotheekkeuze van groot belang is!

Wij geven u persoonlijk hypotheekadvies en beantwoorden elke financiële vraag.

Bij ons bent u aan het juiste adres als u uw eerste huis gaat kopen, of als u aan een andere woning toe bent. Maar ook als u denkt aan het oversluiten of aanpassen van uw hypotheek of vragen hebt over verzekeringen of andere financiële producten.

Er zijn verschillende hypotheekvormen waar u uit kunt kiezen, maar de annuïteiten - en lineaire hypotheek zijn het meest gebruikelijk sinds 2013.

Wel is er sprake van een overgangsregime als u voor deze periode al een hypotheek had. Heeft u nog een afossingsvrije hypotheek, dan adviseren wij u graag of het verstandig is om deze hypotheekvorm te houden of juist niet.

We zijn volledig onafhankelijk en hebben geen voorkeur voor bepaalde banken of andere financiële organisaties. Als wij voor u aan de slag gaan brengen we eerst uw huidige situatie en toekomstdromen in kaart. Zo vinden wij de hypotheek die bij u past, nu en in de toekomst. 

Download hier handige formulieren en informatie om te weten wat er nodig is.

Stappenplan hypotheekadvies